Mösspåtagning

Underbar dag i skolan, med sång skratt, dans och en massa kort som tagits.





19 år!

Stort grattis till mig själv! Och ett stort tack till alla sötnosarna för dom gulliga gratulationerna!
Var på skiva igår, och ja man ska väll inte klaga, det var helt ok mycket trevligt folk och bekanta ansikten. Stället diggade jag dock inte, så himla litet och så varmt där inne! Söta Gab gjorde även så att alla sjöng ja må hon leva för mig, pinsamt men jätte gulligt, tack! Drog sedan hem ungefär vi 2, då min snälla broder kom och plockade upp mig med bilen.
Ikväll ska jag på ännu en skiva och festa nu med juggarna istället, vet inte riktigt vad stället heter men ligger på sveavägen. Känner att jag inte pallar nå mer med skivor men det blir nog kul ikväll.
Nu ska jag ta och fixa i ordning lite innan släkten kommer över på tårta, dennagång för min skull.

Ha en underbar onsdag, I will!

Let's get this party started

Ännu en boring day, kom försent 1 timme till engelska nationella uppsatsen, kul! Men gulliga Lennart lät mig skriva provet ändå, fast vette fan om skrivningen gick bra asså. Saker och ting går inte så smoothly som jag skulle vilja just nu. Men man får väll ta och tänka positivt, snart tar vi studenten och snart är det sommarlov, sedan blir det Aufwidersen Tullinge för gott! Det finns dock både fördelar och nackdelar med det.
Nu är det dags att ta och börja fixa mig. Ska nämligen på skiva ikväll på Helens krog, aldrig hört talas om stället, men jag hoppas på att det blir bra drag, känner mig sisådär partysugen! Imorrn ere tur för Niko att ha sin skiva, och själfallet ska jag dit! Så det blir en del festande denna vecka, me like!
Ajusste och så fyller jag år efter 12 slaget!

Holla!




Friggin awsome

En lite halvseg dag idag, integ speciellt i skolan nuförtiden, alla lektioner blir istället en massa tid som vi förbrukar ute i solen för att plugga. Kom hem, sov kollade lite på tv, försökte ta mig igenom engelska nationella häftet och återigen tv. Kollade bl.a på ett program inför eurovision, själv är jag ett eurovision freak, jag vet att det låter lame men men... kollar speciellt om Makedonien är me. Fick inte så bra kritik dock av tex haggan charlotte perelli transan själv men jag tycker dom är väldigt bra! Heta dessutom på ett lite sådär trashigt sätt, love it!
Har en massa oklara arbeten som jag måste lämna in också. Men det ska nog fixas inom kort.
Imorrn blire engelska nationella uppsats skrivning, inte så värst taggad och senare under kvällen ska jag på sam sams skiva.




Hejja hejja heeeejjaaa!

Grattis Grattis Grattis!

Ursäkta bloggtorkan, men har helt enkelt haft en massa att göra på sistonde så har inte riktigt orkat med bloggen.
Har inte hänt så jätte mycket, skivan som jag berättade om, som blev väldigt lyckad btw, massa folk och alla värkade nöjda. Då var det över, och nu är det bara studenten att se framemot!
Annars så har jag inte gjort så mycke än att bara plugga, plugga, plugga och träffa lite skönt folk över fika, och självklart träffat mina guuurls.
Helgen spenderades på stan självklart med det underbara vädret! Och igår så var vi hos min kära Alis åt en massa och bara snackade en massa as usual.
Idag är det en speciell dag, för min kära mamma fyller år!
Väntar på att släkten ska komma över för lite tårta.
Nu ska jag ta och fixa mig lite innan dom kommer. Tudelss








Här e några bilden från våran skiva på "Ett ställe" Lägger upp alla bilder på FB inom kort...

Finally våran efterlängtade skiva ikväll!

Yeeeees! Kom precis hem från skäris och köpte mina underbara skor som jag ska ha på mig ikväll! Snacka om tajming, dom kom in precis idag och jag var först på plats för att ta hem dom med mig. Nu har jag äntligen allt jag behöver till ikväll. Jag har ungefär bara 3 timmar på mig för att fixa mig! Ska nog ta och börja nu så jag slipper stressa.
Kanske slänger upp en bild på min outfit ifall jag hinner.

Sp06a:s skiva ikväll på ett ställe, alla är välkommna! ses vi där? :)

Taking a day off

Så, nu har jag sjukanmält mig för imorgon, tänkte att jag ska ha tillräckligt med tid för att hinna med allt till skivan. Måste dra till skäris för att köpa skorna jag vill ha, om de förhoppningsvis finns kvar. Sedan är det bara att fixa i ordning sig sminka sig, fixa håret ( som jag inte har någon aning om vad jag ska gör ) och sedan sätta sig på tåget och mot stan.

Släkten drog för ett tag sen, mysigt var det. Nu sitter jag här och kolla på A double shot at love with the ikki twins.
Kanske man tar och tittar på en film också med tanke på att man är ledig imorrn? Eller bara ta och lägga sig tidigare, har fan värsta ögonpåsarna och folk börjar lägga märket till det, då är det illa!

Vill även gratta min underbara vän som fyllde 18 år idag, firar henne i sommar när jag åker ner istället :)




Sreken rodenden Maja <3

1 dag kvar...

Så var man förkyld igen...helve*e! Antingen suger mitt immunförsvar som fan, eller så är jag allergisk mot något(?).
Anyway, kort och jobbigt dag i skolan med tanke på förkylningen, men jag höll ut! Senare ikväll kommer mina kusiner förbi för en liten mysig släktträff. Blir nog även en kort promenix med kaca om hon har lust.


Lördagen spenderades hemma hos mig medd trevligt folk, dricka och lite smått och gott att smaska på. Skönt att stanna hemma en kväll med folket för omväxlingsskull. Kate stannade ett bra tag, va kan det ha vart...till runt kl 4, så vi passade på att kolla på Twilight, eftersom min pingla inet hade sett den. Blir lika lycklig varje gång jag ser den filmen asså, higly recomended!

Gårdagen gjorde jag inte så mycket, senare underdagen åkte jag till kusinen, körde även dit, man vet ju aldrig kanske endå finns en chans att hhinna ta körkortet innan sommarn.
Så där satt vi snackade om allt och inget, och bara längtade till sommaren.

Nej nu ska jag traska ner för att kolla på min spanska serie (dom blir som ens drog till slut)






Och jusste...studentskivaaaa imorrn! Be there!


Myskväll

Så, nu har jag fixat i ordning lite smått och gott inför ikväll. Brudarna kommer över ikväll för en myig hemmakväll at mi casa. Niko och Aleks kommer också förbi för att en kort stund för att ta och föra lite innan de drar vidare.

Drog imorse till Skäris, tog en fika och kikade runt lite i butikerna. Fortfarande lite småsaker som måste köpas inför vår studentskiva som jag behöver men som tyvär inte fanns. Köpte dock en jätte gullig blommig klänning från gina tricot som jag haft mina ögon på ett tag nu, men de fanns nite kvar när jag var inne sist för att köpa den, men hittade den idag so I am very happy!

Nu ska jag ta och fixa till några saker till innan mina underbara vänner kommer. Puss på er!




Me <3 blommigt


Summer - 09, Here I come!

Ohh, tar aldrig denna dag slut! Pluggat har ätnligen börjat minskas, snart helt klara med projektarbetet, har bara en till del att skriva sedan resten av gruppens arbetet och finito! Helt underbart väder ute, solen skiner, och jag måste sitta hemma och plugg, kul...
Men som tur är så blir det en fika ikväll med brudarna, och Marija ska också göra oss sällskap, ser verkligen frm emot det! Speciellt efter en utmattande vecka, så krävs det en rejäl avkoppling med mina brudar, en kopp kaffe i handen och en massa gossip. Love it.

Har fan totalt glömt bort att berätta, beställde biljetter ner till mitt paradis Makedonien häromdan! wohoooo! Jag är helt jävla excited! Kan inte fatta att sommaren snart är här och att jag återvänder till mina underbara vänner, till festerna, långa sommarnätterna, Ohrid, Bitola, Radovis, Skopje, ja helt enkelt återvänder till livet! Det där stället är tamejfan livet asså, rekomenderar starkt.
Jag beslöt mig för att stanna lite längre i sommar med tanke på att jag endå ska ta ett sabbatsår så ville jag utnytjtja min chans. Blir inte så värst mycket längre en min familj, blir från den 13 juni - 1 september, men jag klagar absolut inte! Längtar som bara den!



Lyssna och njut! Sommarkänslor!





Projektarbete

Har suttit en bra stund nu och bara pluggat, ja ni hörde rätt pluggat! Känner mig väldigt stolt. Ett avklarat Engelska prov idag, och ett semenarium klart, känner hur jag sakta börja känna av lättnaden. Men än har jag mycket kvar att göra! Projektarbetet börjar äntligen ta sig an. Trodde vi aldrig skulle hinna tills imorrn med tanke på att vi började från scratch.

Sitter och har en paus lite nu, roar mig på msn med mina störda vänner istället som ger mig ett gott skratt. Vill tacka soman fjollan, och Cele the perv haha!

hur som helst...är fortfarande på jakt efter några heta skor till min underbara champagnefärgade studentklänning. Himla svårt! Trodde att ett par svarta skulle sitta fint, men jag hade fel. Kanske skulle ett par beiga eller ljusrosa sitta fint?

        
            


               

         

Stress, stress, stress

Nu sitter man hemma och försöker ta tag i alla arbeten som ska lämnas in, semenarium som ska lämnas, prov som ska göras osv. Inge kul! Sitter och verkligen försöker komma igång med filosofin som måste va klart tills imorrn, men det går inge vidare bra.

Saker som ska hinnas med de 2 närmaste veckorna:

- Filosofi abete
- Engelska arbete
- 2 Engelska prov
- Läsa ut Engelska boken
- Projektarbete
- Svenska prov + inlämning


Ja det var nog allt, ifall jag inte glömt något. Och ni ser, man får ju fan huvudvärk bara man kollar på det! Så ni förstår hur stressad jag är just nu, och jag har hört att man åldras snabbare av stress,  jag vill inte se gammal ut!


You had me at Hello

En ganska skön start i skolan med endast 2 chillektioner där vi bara slappa och inte gjorde någonting alls.
En massa snack och planering inför våran studentskiva som redan är nu på tisdag! Lite panik med tanke på att jag ännu inte sålt alla min biljetter, men får väl ha mig själv att skylla på när jag fortfarande inte gått runt och sagt till folk att jag har biljetterna. Men det ordnar nog sig.
Lillesyrran kom hem idag som jag tidigare nämnde, e riktigt asglad! Underbart att få se sötnosen igen efter en veckas längtan.
Planerade att lägga mig runt 21.00 snåret, men så vart det inte. Kom nämligen på att jag hade en spanska läxa att kirra tills imorrn, men e snart klar å då blir det dags för att sova. Måste vakna 6.30 imorrn, 6.30! Det var ett väldigt bra tag sen jag behövde vakna så tidigt, good luck säger ja bara till mig själv.



Denna låt har lyssnats för fullt på i mina speakers på sistonde, och jag som inte diggar Beyonce så värst, men denna låt är vacker!




The end för påsklovet

Och så var ännu ett lov över. Snart är det sommarlov! Men det är en massa som ska hinna göras innan så ett tag är det kvar. Har haft en otroligt tråkig dag idag, det har varit en sån dag då man inte pallar med något, bara sitter hemma och ruttnar. Istället för att göra någon nytta så har jag istället bara degat framför datorn. Va dock en liten stund i skäris tidigare idag.
Igårkväll drog vi till Alberts, inget ovanligt, tog en fika med ett gott sällskap, skit mysigt var det! En viss person hade även druckit lite innan och var lite halvt borta sådär som gjorde det hela ännu roligare, vi fick ett väldigt gott skratt minsann! Det är inte så svårt att gissa vem den personen kan vara om ni läst några tidigare inlägg, känd som alkisen haha.
Min kära syster kommer äntligen hem imorgon! Det är så att hon följde med en kompis till småland och har varit borta hela den här veckan! Har varit otroligt jobbigt utan henne, kan inte ens fatta att jag har klarat mig. Aldrig att jag låter henne åka hemifrån igen och vara borta så lång tid. Men imorrn kommer hon hem igen min lilla solstråle! :)


                                 <3


The sun is shining

Idag är det söndag, solen lyser och vi är lediga imorgon, wonderfull! Kan inte bli bättre än såhär.

Hann inte blogga igår just för att det vart en mer busy day än vad jag hade räknat med. Dom här senaste dagarna har man verkligen varit igång, hinna med det här, göra det där, ja ni vet.

Fredagskvällen spenderades hur som helst med mina flickor. Samlades först hos Alis, väntade på segpropparna Alis och Biko att fixa i ordning sig,( rättare sagt Alis), Biko väntade vi på att komma till Alis så vi kunde börja röra på oss. Till slut eftersom en ång väntan bar det av mot Angelos casa, ett kort och trevligt visit där, välkommnade Angelos hem från Schweiz, och sedan drog vi viader för att möta upp några andra. Låter inte såom en så värst rolig kväll, men den va mycket händelserik ska jag säga er, mission impossible.

Igår så drog jag först till Skäris för att bara ta en fika och gå runt lite, stötte på kate och så märkte vi hur lite folk det fanns, inte undra på alla var ju i stan! Så kort därefter plockade kära kusinen Dime upp oss, och så hamnade vi till slut i stan, stureplan, café Alberts på en fika. Och det kändes mycket bättre kan jag säga er! Träffade på en massa trevligt folk, satt där ett bra tag, sedan var det dags att gå hem och börja göra i ordning sig för kvällens bravader.
Mot kvällen så hamnades jag hos Malin med Emelie och Soman, åt en mysig middag, och bara balbblade som vi alltid gör. Det blev även en oväntad photosession för min del, har dock inte fått bilderna än så får se om någon vart bra kanske jag lägger upp en eller 2.
Idag ska jag bara ta det lugnt, som jag hitills har gjort, möta upp juggeligan förmodligen, kanske blir en fika i stan eller något. Känner att jag börjar bli riktigt stan torsk, but it feels damn good.



Jag mår skit!

Så duschat och klart, fixa i ordning mig, och sedan ut igen. Har lyckats blivit förkyld ännu en gång! snacka om sunkigt immunförsvar asså oh!
 Idag har jag varit i stan me kate, fönstershoppat och tagit en fika. Helt klockren väder idag, och fullproppat me folk på stan, underbart att se! Vi drog sedan till Alberts för att träffa kates brorsa. Fullt med ansikten man kände igen på caféet så det vart en kort fika där med. Sedan vart det dags att åka hemåt.
Ikväll ska jag möta upp chixen för att hitta på nått skoj. Och imorrn blir det nog middag hemma hos Malin med lite dricka och en massa skoj!

Peace out!


Älskar, älskar inte...

Ni vet känslan man har då man bara vill höra honom säga de 3 magiska orden.
Han säger dom inte när du behöver höra det som mest, utan säger det när allting redan är förstört, när allting är över.

Länge har man gått omkring, mått dåligt utav hela situationen, man har anklagat sig själv för felstegen, känt att man har många oklara saker man inte pratat ut om.
Och när det väl kommer,
när det väl kom, så inser man, att det som har varit har varit, och nu har man gått vidare.

Länge har man trott att gnistan fortfarande finns där, att det kommer bli vi 2 igen.
Men efter att fått höra den fega bekännelsen, efter så många år, inser man att det är över, jag vill inte ha dig, jag vill gå vidare.




Get out of my life!...I don't want you anymore.






Picki prva klasa

Ännu en heldag i stan, och då menar jag heldag! Åkte på dagen runt 1 tiden till stan för lunch och fika med mina picki, tööötally underbart. Sedan kom man hem en snabbis, tog en dusch, och var tvungen att börja fixa mig igen, för att åka in till stan igen och ta ännu en fika med brudarna+boysen. Lite trist väder mot kvällen, men inte så farligt med tanke på att vi satt inne för det mesta. Det va lite snack om att dra till Café Opera, men vart dessvärre inget tillslut pga dålig planering, men något gjorde man i alla fall.


Tänkte bjuda en bild på min framtida man:




Några år till så...
Va inte rädd Niko jag ska ta väl hand om din bror ;) haha

Stranger from the past

Har precis kommit hem från Alis. Blir alltid lika sent när vi hamnar hos henne, vi stannar i princip hela dagen, men roligt har vi! Har skrattat så mycket så att jag har ont i magen just nu, överaskades även med besök utav Lisa och Viktor.
Tidigare idag spenderade jag min tid i stan, ännu en gång. Gick runt lite med min mamma, och folket...jag har äntligen hittat min studentklänning! Inte för att jag letade så värst, men hittade den direkt i den första affären och blev helt förälskad, it was the one. Så då var det avklarat, känner mig inte lika stressad längre. Måste dock hitta ett par passande skor...
Planerna inför imorrn är att dra till stan, igen, och ta en fika med mina flickor, kände att vi inte fick vissa saker och ting sagt så imorrn blir det ännu en heldag i stan.
Jag har däremot en bekännelse...vart inge plugg för mig varken igår, dagen innan, idag och troligtvis så slutar det med att jag bara har slöat och bara chillat hela lovet. Inte bra där!






Min kusin må vara med i hans video, men darling det är mig han har på sig! höhö
Fan va tråkig jag är! Aja en rätt kul grej i alla fall. Tycker ni inte vi vore ett sött par? :)


Positivt sammanträffande

Äntligen har mina fötter fått vila lite. En kort vistelse på pappas pasteria övergick till en heldag på stan när jag stötte på mina pinglor Malin och Emelie i stan. Efter en stund beståndes av en massa snack, beslöt vi oss för att ta en fika. Så fika vart det, och en massa snack om allt och inget. Väldigt mysigt i det underbara vårvädret. Fick även med mig ett par nya sommriga glajjer.
Tänkte vara lite duktig idag, och spendera resten utav kvällen med att plugga, antingen på filosofi arbetet, engelska arbetet eller läsa en bok. Hur som helst så skall något vettigt göras!




                
                         


Fika Söndag

Ja måste erkänna att jag brukar vara ganska seg på att blogga när vi väl får lov, vissa bloggar mer men jag är nog en av dom som bloggar mindre? Aja ska försöka göra mitt bästa i alla fall.

Som ni vet så var jag på en överaskningsfest hos en vän, Anna. Det vart en väldigt kort men mysig vistelse, och OM hon blev överaskad asså! Så fort hon kom in genom dörren skrek alla grattis, och Annas respons var: aaaaaaaaaaa! Vi lyckades verkligen och skrämde vettet ur henne haha.
Från Tumba, det sköna folket och mysiga atmosfären så var det dags att röra sig mot Hallunda och till juggefesten.
Det var helt ok trots att jag verkligen börjar tröttna på dom festerna. Samma folk, samma musik och samma stämning hela tiden. Men det är endå samtidigt det som gör att jag vill gå. Träffa alla trevliga människor, lyssna på musiken jag älskar och ja, hela stämningen helt enkelt.
Nu var det en av mina favoriter som sjöng, jag var med folket jag älskar och så lite alkohol i blodet, perfekt!

Lördagen spenderades först hemma hos Natalia för att fira henne, mys. Det var planerat att vi alla skulle dra ut och festa, men jag var tvungen att dra vidare så dom fick gå utan mig.

Och nu så är söndagen här, och jag älskar söndagar! Speciellt när man är ledig dagen därpå. Nu är det fika som gäller med bror min, kusinen och Niko in the city, så jag ska ta och fixa mig lite snabbt nu och fara iväg.

Ha en trevlig söndagskväll! Tudelss







Har du en mick, Dick?

För tillfället så är jag ganska stressad. Precis klivit ut ur duschen och måste hinna fixa mig på mindre än 2 timmar! Ska först till en överaskningsfest, sedan drar jag vidare till en juggefest som kommer vara i Hallunda. Och mina damer och herrar, dom som gillar Hugo från Den rätta för Linda Rosing, så kan ni hitta honom där ikväll! Stackarn kommer säkert bli attackerad utav brudarna där, fast det kommer han nog inte ha något emot.
Nej nu är klockan mycket och jag kommer aldrig hinna i den här farten! Ha en trevlig fredagskväll!

Pusshej!


The secrets are revealed

En helt underbar dag rakt igenom! Kunde inte ha blivit bättre. Kort skoldag, följt av en "fika" i söder på Snaps, och vädret var super, man kunde inte begärt något mer!
En massa skoj och snack med brudarna, vart även lite av en confession day today. Intressant.
Satt ett tag där, sedan vart vissa hungriga så det vart donken efter. Som sagt, mys på hög nivå! Oturligtnog så har jag en jädrans huvudvärk just nu, har haft det sen vi gick ifrån Snaps, men jag såg det komma.
Sedan vart det hemgång, och direkt efter hem till Kate, träffa babushka och resten.



På Snaps:








...sedan Donken.




Jag önskar alla onsdagar var som denna fin fina onsdag!

RSS 2.0