Enough already

Och så var det skola igen, börjar tröttna på skitet som fan! Fast när tanken slår mig att det är min sista månad kvar i skolan, så blir man lite halvt deppig. Alla roliga stunder man haft i skolan, och dom sköna människorna man lärt känna.
Var iaf en rätt så skön dag idag, som det nästan brukar vara varje dag nuförtiden, antingen har vi inge plugg alls, eller så är det jag som skiter i?

Gårdagen spenderades med Kate, Marija, Jelena, Filip, Niko och Aleks ute i sätra. Vi körde ´först till Solna där vi först skulle va, det var jätte fint men vi var osäkra på ifall man kunde grilla där, så vi drog till Sätra till slut där vi visste att man säkert kunde grilla. Det var otroligt mysigt och roligt. Vart en massa grillande av korvar, pljeskavici, och kyckling, japp riktig juggemat. Duktiga som vi tjejerna var så ordnade vi maten stog och grillande åt männen. Sedan vart det en massa skratt och en fotbolls match, tjejerna vs pojkarna. Och vem vann tror ni? Självklart så vann vi brudar med 3-1! Total utklassning.

Bilder från igår:






Kommentarer
Postat av: ..

ja ser ut som elvis på bilden haha

2009-05-04 @ 20:43:40
Postat av: Viktorija

Ofta hahaha :P

2009-05-04 @ 22:32:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0