Joakim Dufva = Hugo rosas?

 



LIKA SOM BÄR?

Neee...Jocke tar honom läätt! Ut och in, back och fram! ;D

Sol, värme, sommar!

Bloggtorka ännu en gång, ursäkter den dåliga uppdateringen men man har ju så fullt upp nu! Helgen har mest bestått av att schteka ute i solen, sprungit runt i affärer och en massa annat.
På tumbas slutskiva som jag var på var det fuult med folk, lite överdrivet till och med, varmt som fan blev det också. Så festen enligt mig var ingen höjdare, letate som en tok efter en biljett lite i onödan med tanke på att man lätt kom in vid entrén men jag fick ju billigare iaf.
I lördas så stannade jag bara hemma på kvällen städa rummet och kollade senare på Kocken, klockren film med klockrena Kjell! You just love the guy!
Och så idag dåra, Skäris imorse tvingade morsan för att jag ville hitta kläder till flaket, jaa ja vet onödigt men sån är jag, det en studenten endå. Hittade några söta sommarplagg från Gina och så fick jag med mig hem ett par sneakers som jag velat ha ett tag. Senare under dagen drog jag till Biko och träffade brudarna där, en massa skoj as usual, blickade tillbaka till vår barndomstid, återupplevde oxå för den delen, pinsamt men kul!
Nu ska jag ta och bleka mina tändisar, har glömt bort att göra det, men har idag till tisdag på mig för att få mina tänder vita och fina till studenten kan lägga upp bilder senare på det jag använder mig av.

Dagens köp:





4 Oversize linnen, ett par korta glänsiga tights och vita addidas skor från footlocker

Börjar närma sig...

Va på Tumbas uspring idag, och guuud vad man blir sugen på att ta studenten när man såg dom springa ut där helt glada! Men men snart är det våran tur, och då ska vi röja dubbelt så mycket!
Har varit kaos inför tumbas slutskiva, letat efter biljetter överallt men dom är heelt slutsålda! Inte ens dom som tog studenten har biljett till sin egna studentskiva. Meeen som tur var fick jag tag på en biljett till slut från broder min så jag e säker, håppas bara på att mina brudar oxå hittar biljetter. Nu ska jag ta oxå fixa till mig lite till innan jag drar, ha d bra folket!


Inge mer plugg!

Avklarade det sista provet jag hade på gymnasiet, känndes som en lättnad men endå rätt trist på samma vis. Så nu det enda vi har var i skolan är att ta studenten.

Senare under dagen så drog jag in till stan med Malin och Soman, stussade runt lite i stan kollade på lite grejjor men fick tyvär inte med mig något hem, astråkigt! Vill ha ett par glajjer, men dom e slut...efter typ 3 dagar! Sedan vill jag ha en tunika, som även den är slutsåld överallt och kommer in igen i juli, ja e ju endå inte här då.
Sedan tog vi en kort lunchpaus på Coppola
Malin drog hem medan jag och Soman stannade kvar, och hamnade till slut på Albert med bror min och Niko. Så hela dagen i sig= Mysig!


Nu har jag suttit och skrivit ner en massa låtar till flaket eftersom jag är musik organisatorn. Va inte lika lätt som jag trodde för ja kan ju inte ha med mig exakt dom låtarna jag vill och den typ av musik jag lyssnar på. För den delen så skulle nog inte grov house passa till flaket heller, så det är väldigt blandade låtar, lite house, techno, RnB, rock, svenska låtar osv. Men det blir nog bra. Nu ska jag ta och sova för imorrn ska jag dra till frissan med min mami tidigt på dagen och boka tid för mig, ska färga håret! för första gången i mitt liv haha, helt exited! Men om jag har tur så kanske hon tar emot mig imorrn om hon har tid.

Spanska, Spanish, Español

Fy fan! Att det skulle va så mycket att plugga på till provet! Och ni vet mig, smartskallen, ja har typ bara pluggat i en timme och jag blandar ihop exakt allt, vet inte vad jag håller på med längre. Att det ska finnas så jävla många olika former man ska hålla reda på. Ja menar fan ja kan snacka bra å allt, förstår ju fan det mest så langa bara MVG:et vettja! Men nej nej, här ska min åsna till lärare som typ kan midre spanska än mig och ja helt enkelt suger stenhårt komma och kritisera att jag måste kunna formlerna, bajs på dig kärring!
Men slut tjatat...ska fan ta och lägga mig utan någon lärdom alls inför morgondagens prov, men fan ja tror på mig själv så de så!

Can someone give me a calming pill?

Och så var denna dag avklarad, thank god! Nu är det bara spanska provet imorrn kvar sen är det finito, slut med alla läxor prov å skit! Nu planeras en massa inför studenten, flaket, slutskivan, you name it! Man känner hur dagarna bara flyger förbi och innan vi vet om det så är den stora dagen kommen. Måste oxå fan fixa låtarna till flaket, ni vet Dj Vikica sköter dom tunga grejjerna, haha fan va töntig ja lät där, ne men har en massa sköna låtar som man kan sjunga högt och hoppa till så det blir nog galant.






Electro! Denna låt ska nog vara först på listan när vi kickar igång musiken på flaket just eftersom den representerar mycket, the main thing oss 4 brudar i klassen! Malin, Soman och Emelie, Babes den här e en låt tillägnad till er & mig själv ofcourse ;D

Lines may divide us, but hope will unite us

Så nu är det dags för att lägga sig, känns rätt skönt att lägga sig lite tidigare. Kollade precis klart på filmen "The boy in the striped pyjamas". enligt min åsikt en väldigt bra men endå en så sorglig film men ja rekomnederar den! Vi var nämligen tvugna att läsa ut en bok om just den här filmen tills imorrn, ja kom dessvärre bara halvvägs så jag beslöt mig för att go against the rules och ladda ner filmen och kolla på den, förhör imorrn trots allt så you gotta do what you gotta do. Nej nu är det off to bed!




Bloggtorka

Har inte bloggat på flera dagar nu fan, men har hjelt enkelt inte pallat och inte hunnit heller för den delen, lite fullt upp dom senaste dagarna. Så jag tänkte uppdatera er lite kort om långhelgen som var.

Torsdags kväll spenderades alltså i stan med Sale och Kate, tog en fika på Alberts där man träffade en massa bekanta ansikten, sedan joinade Vjana och Nina oss dock hann vi bara ses en kort stund eftersom de höll på att stänga. Men en massa  planer gjorde, som tex att alla dom ska komma till ohrid med oss i sommar! Längtar...

Fredagen drog jag, Alis, Biko, Sale, Natasa och Emilija till en kinesiskt resaturang tror jag att det var(?) blandar ihop kinesisk japansk thailändsk å shit, men allt e ju typ samma säger vi, hur som helst så åt vi buffé. Och gud så mätte vi blev! Vi var så mätta så vi började må dåligt, men det var himla gott och en helt underbar míddag. Sedan drog alla hemma medans jag och Sale stannade kvar i stan för att möta upp Kate och sedan bar det mot Sales mormors place, träffade en del utav familjen där, va kan man säga helt klockrent underbara! Och det snackades en massa minnen om min pappas unga dagar och en massa atnnat skoj, sales familj kände tydligen min pappa väldigt väl. Sedan drog vi till Sales place även en massa skoj och skratt där.

Lördagen planerade jag att stanna hemma istället och offra mig för plugget, men jag hamnade till slut hemma hos kate och hade lite myspys.

Söndagen sedan så träffade jag min projektgrupp för att diskutera om hemligstämplade saker, sedan drog jag och brorsan till skäris för att käka med kusinerna, fick även med mig hem en massa fin saker. Därefter drog vi till mina kusiners place och satt och glassade ute i solan. Resten av familjen var på dagskryssning, och min underbara mamushka fick med sig några finsaker till mig.

Och..japp, detta var då helgen. Pallar inte skriva nå mer, måste ta och plugga lite skriver senare istället. Kyss

Heldag på stan

Tjah! äntligen hemma efter att ha gått runt i klack runt hela stan typ och leta efter en massa olika saker. Skit jobbigt men kul samtidigt med brudarna som vanligt, det blev jag alis, biko och selin som gick för att shoppa idag. Hittade inget speciellt, köpte bara en vit tröja som jag haft mina ögon på ett tag nu från bik bok.
Nu ska jag ta och börja fixa mig igen för en kväll på stan igen, denna gång med Sale, Kate, Vajana och Nina, blir nog jäkligt kul och en massa skratt. Måste hoppa in i duschen en snabbis, see ya!

God morgon!

Inte direkt god skulle jag säga, rättare sagt trött morgon! Då var det dags att fixa sig och fara iväg til skolan. Vart en väldigt jobbig natt, men som tur var lyckades jag få mig 1 timmes sömn, men still helt död asså. Har inte det blekaste hur det kommer gå på provet men ja får tare som det kommer.
Nu ska jag ta och fixa mig så jag inte kommer för sent. Pusshej




I can't get no sleep

Japp så var man hemma. Va som sagt på en skiva på Helens krog, helt ok, ok drag dock väldigt mysko människor. Temat var tydligen djungel men det sket vi i, men det va kul att se alla andra och hur mycket dom hade ansträngt sig.

Väl hemma kollar vi dörrhandtaget men till vår tur så var det låst. Checkade efter reservnyckeln, borta! Vi hade ingen aing om vad vi skulle göra, alla dörrar var låsta så broder min klättrade upp till balkongen för att kolla om balkongdörren till hans dörr va olåst, men icke sa nicke. Så till slut efter en massa ångest ringde vi hem då både morsan och farsan vaknade, inte kul asså.

Som sagt så blir det ingen sömn för mig inatt inte, kan ingenting till provet imorrn så jag blir tvungen att offra en natts sömn, men tar absolut igen det imorrn när jag kommer hem efter skolan!
Och jag orkar verkligen iiinte plugga asså, oh!

Just shoot me

This is how i feel right now:


Been better

Ännu en boring och hopplös dag i skolan. Känner hur allt sakta bara går utför not good, medans det går bättre för andra. Får ha lite hopp om att saker och ting vänder och att min tur kommer snart.
Prov imorrn på internationell ekonomi som jag ska ta tag i nu eftersom jag är på skiva ikväll, lär nog inte stanna länge alls med tanke på att jag har prov och att jagd essutom måste vakna 6.30!
Aja nu är det work work work, som väntar. Puss på er!

Och så var det måndag...

Har varit lite seg på att uppdatera i know, men som sagt har tröttnat rätt mycket på bloggen.
Dagen har iaf varit ganska slapp, väldigt kort skoldag, endast en lektion och en grymt skön sovmorgon. Sedan fick man traska hem i regnet, inge vidare kul men måste erkänna att jag bara älskar regn ibland! Fast det måste vara rätt tillfälle, rätt plats och rätt humör med lugn och avslappnande musik dunkandes i öronen, finns inget bättre! Håller ni inte med? Jag själv älskar tex när jag sitter ute i min balkong i Makedonien, vädret är fortfarande varmt och regnet bara öser ner, då man ser hur den livliga staden helt plötsligt omvandlas till en övergiven stad, allt blir helt tyst och man hör bara hur regnet faller ner mot marken och självklart med jugge ballader i bakgrunden. Så sitter man bara där, helt själv och funderar om allt och inget. Det behövs verkligen ibland.

Tänkte eftersom jag inte uppdaterade något under helgen så kör jag en kort sammanfattning.
The weekend dåra:


Fredagen:

Kort skoldag, snabb tur till Skäris med darling Alis, sedan spenderades kvällen hemma hos Magda som firades på sin 18 års födelsedag. Verkligen rolig och lyckad kväll, omöjligt att ha tråkigt med jugge ligan, lite komplikationer början av kvällen, men dom glömdes bort snabbt.

Lördagen:
At la casa de Alis med mina grabbar Kate och Sale, en kväll utan vår tuttlisa Biko, men vi lyckades klara oss. Kollade på Eurovision, käkade en massa onyttigheter och självklart garvade ihjäl oss typ.

Söndagen:
Vart en heldag med La familia, käkade god middag och åkte sedan en sväng till Media market, där jag äntligen fick med mig hem ett par headphones. Skullcandy, love them!




Nu ska jag ta och plugga lite för omväxlingsskull, sedan blir det lite TV watching.
PS. Längtar till helgen!


Friday has come

Och så var nationella över, och självklart gick det piss precis som väntat. Hade en väldigt soft skoldag, håltimme i 4 timmar sen gympa, helt onödigt med andra ord. Sedan bar det av mor skärholmen med Alis för att köpa en rpesent till Magdalena som firas ikväll. Känner mig ytters trött just nu, men kollade precis på klockan och det är dags att börja fixa sig och ännu en gång samma dilemma som alltid, vet ej vad ja ska ha på mig.

Dold talang?

    

Malin Ekman: Klassens talang and we love here <3

Domedagen imorrn

Oh guud att man kan ha så tråkigt! Just nu sitter jag och äter vattenmelon (min drog), kollade lite på eurovison, ska nog återvända till det snart eftersom jag endå inte har något att göra. Matte har jag inte pluggat något idag heller, så ja imorrn blir det ett hopplöst fall helt enkelt. Men om man ser det från den ljusa sidan så är det fredag imorrn och äntligen heelg! Självklart kickkar vi igång helgen med en fest, imorrn firas magda som fyllde 18 år här i veckan så det blir nog roligt och röj som vanligt.
Och sen så ett stooort grattis till älsklingen Vajana som fyller 18 år idag! Och så ett till stort grattis till tvillingarna Marko och Marija Vulic på 19 års dagen! Hoppas ni får en underbar dag!

Ett viktigt meddelande!

Jag vet inte hur, eller varför jag inte har berättat eller visat upp riktigt ordentligt en utav mina kära bröder. Ladies and gentelments låt mig presentera Sale Petrovic! En utav dom skönaste människorna som finns, e man me Sale så är det omöjligt att inte ha kul. Everybody loves Sale <3



<3

Ur funktion

Japp, så känner jag mig verkligen idag...ur funktion! E så jävla less på allt just nu, önskar bara att allt var över. Den här jävla matte c:n börjar gå mig grovt på nerverna, jag har ännu inte öppnat böckerrna, men det är väl endå ingen idé när jag vet att jag inte kommer klara det.
To hell with math!




Jagvillshoppa
Jagvillhahelg
Jagvillfesta
Jagvilltastuden
Jagvillhasommar
Jagvillåkaner
Jagvillsola
Jagvillbada
Jagvillgåpåbeachpartiestillssoluppgång
Jagvillköpaflerskor
Jagvillhaenmojito nu nu nu!

Eurovision semifinal

Har varit ledig idag från skolan, och det har varit såå skönt. Gick till Tumba och köpte äntligen tunikan jag hade tittat på, sedan skulle jag ha pluggat hela tiden fram tills nu men så har det inte blivit, ska istället ta och börja plugga lite nu, kolla på eurovision kl 21.00 och sedan fortsätta lite till. Ikväll sjunger Next time och representerar mitt kära land och självklart hejjar jag på dom! SÅ underbart söta som dom är och så jävla bra för den delen också, håller tummarna för att dom ska komma vidare till finalen.




Som fingret i rumpan!

YES! Ingen skola för mig imorrn! Perfekt, kan inte li bättre än såhär, denna nyhet satt verkligen bra asså. Får sova ut, vara ledig, och längre tid på mig för att plugga inför matten, visst lät inte så kul det heller men bättre än att behöva gå till skolan i alla fall.
För övrigt så har jag inte öppnat böckerna än, har hunnit chilla, umgåtts me Andra delen av familjen Mitanoski, fick en del utav min studentpresent, fortsatt att chilla, kollat på ballar av stål och...ja det var nog allt, a jusste har det så jävla tråkigt också! Pleeease god just take me awaaaay! Vill ha lov nu nu nuuu! Eller skippa allt plugg man har åtminstonde så man får andas lite och njuta av livet.
Jaja det var allt jag hade säga idag, känner även att det blir en snar undergång för min blogg, trött på skitet, aja lite till kanske...





När du minst anar det

En helt ok vanlig skoldag, riktigt pissväder däremot! Hade 2 lektioner, gjorde inte så mycket men vi började komma igång lite på ett arbete. Fick höra lite glada nyheter idag, att alla prov och inlämningar som jag trode skulle in denna vecka ska in nästa vecka! hur underbart är inte det? då kan jag lägga all focus på matte C nationella som vi har på fredag. Ska ta och sätta igång snart, sedan ska jag ta en sväng förbi kusinen å checka vad hon gör, catch up lite från lördas.




Love it, embrace it <3

The end för helgen

Nu har jag kommit tillbaka från min lilla paus som jag tog, spenderade alltför lång tid på datorn snackandes med Lelle, lr aa vi mest battlade typ? haha men men vi hade det skit kul har fan ont i magen av så mycket som jag skrattade. Så efter flera timmar av skratt och en massa snack om festen och hur saker ligger till så beslöt vi oss för att ta en paus. En glad nyhet fick vi alla reda på iaf, det blir en till juggefest innan sommarn och då jäävlar ska vi röjja! Ska träffa alla på lördag igen förmodligen för att umgås lite.
Oturligtnog så är helgen slut, och den kommade veckan är rena mardrömmen för mig! Men har haft det en underbar helg så jag ska nog ta mig igenom veckan och längta tills nästa helg. Nu ska jag antngen ta och läsa lite, eller slagga.

Peace out!

Klockrent!

Kvällen igår var riktigt lyckad! Har verkligen inga ord, bra musik, mycket skönt folk, mycke dans och mycket alkohol, för vissa en aning mer :P Kvällen gick mot sitt slut och runt halv 4 så var jag hemma. Verkligen skit rolig kväll, repris snart igen!

Bilder från igår:


Jag, Kate och Lelle




<3


Kusin och jag


Kate, Sale, Lelle och jag


Lelle sovandes på mig :P


...och så fick man upp Angelo till slut :)




Sötaste födelsedagsbarnet Vajana

Get your freak on

Lördag idag och det innebär fest! Ikväll ska Vajana firas och jag hoppas åp en superkul kväll. Känner mig fortfarande väldigt sjuk och hängig, tagit några alvedon så får se om det hjälper till ikväll, det ska iaf inte hindra mig för att dricka haha.
Va i skäris för en liten stund sedan, fikade, kollade runt lite och köpte present, hoppas hon blir glad, jag blev iaf väldigt nöjd över presenten. Gick inte till hm för att köpa en tunika jag har tittat på men där var det bara stora storlekar kvar.
Köpte dock en ny klocka från DKNY som jag har tittat på ett bra tag nu så idag fick den följa med mig hem, den är helt underbar!
Nu ska jag hoppa in i duschen och börja fixa mig, för att vi ska vara på plats kl 20.00. Kameran följer med ikväll, ska se till att ta många kort, lägger uipp några senare.









Och detta får bli kvällens outfit, blommigt och mina skyhöga heals som ligger mig varmt om hjärtat <3
Ska inviga min nya klocka också. Tudelss


Chillmode

Beslöt mig att stanna hemma till slut endå. Sitter och håller på skriver klart några arbeten som jag hade lämnat bakom mig, jag sopar undan mitt gamla skräp sakta sakta. Skulle träffas med brudaran eentligen för en skön hemma kväll hos någon men denna gång fick dom klara sig utan mig. Istället så har jag spenderat tid med familjen, ätit en himlans god middag, fruti di mare, my favorite, och ett glas vin till det (det är ju fredag trots allt). Sedan åt vi även en god efterätt som jag och lillesyrran gjorde, riktigt mysigt med andra ord!
Och så plugg nu dåra, tänkte inte plugga så mycket länge till, ska istället se till att lägga mig i tid för att vara pigg och glad imorgon, för då då jäklar stannar jag inte hemma! Imorrn blir det skäris som vanligt på morgonen, och sedan underbara Vajans fest! Nu ska jag ta och fortsätta min pluggning, sedan läggdags, pussinuss!




Helg med stort H!

Yes, finally helg asså! Helt sjukt hur snabbt veckan har flugit förbi. Hade engelska nationella imorse som jag tidigare nämnde, drog hem direkt efter för att jag mådde skit och mår fortfarande ganska dåligt för den delen, men mår en aning bättre iaf. Gick sedan en snabbis in till Tumba centrum för att möta upp mamma och farmor över en kort fika, sedan var det jag som körde hem. Övningskörandet går väldigt bra nu för tiden, behövs bara lite finslipning sen är jag good to go! Längtar såå efter körkort men ska nog kirrade precis efter sommarlovet, har för fullt upp nu för att hinna med det.

Och så var det fredag idag och jag har 2 val att välja över. Ska jag vara en duktig flicka och stanna hemma för att plugga med tanke på att vi har för fullt nu i plugget? Eller ska man skita i allt för en stund och dra ut nånstans med brudarna? Aja time will tell. Nu ska jag iaf ta en snabb dusch och sätta mig ner och plugga efter.

Have a rocki'n friday!





Bedtime

Så då har jag skrivit klart pm:et till imorrn lite snabbt, vette fan om det är tillräckligt bra, men det får duga. Ska förvånadsvärt nog ta och lägga mig nu! Det är så att vi har engelska nationella imorrn på hör & läs. E riktigt as trött, och mår skit! Har knaprat i mig 2 alvedoner, så jag hoppas få en god natts sömn inatt iaf, och hoppas på att jag mår bra som en tupp imorrn när jag vaknar 6.30, yes I know shoot me!

Nattinatt

Längtar efter bättre tider

Jaha, så mår man skit idag igen. Ingen skön känsla asså, e sådär jobbigt förkyld igen, fast skulle nog mer chansa på att det är pga någon alergi som min kära vän Soman påtod redan från början. Well, well...
Har en jävligt massa att göra i plugget nu så man får värsta panikattackerna! Nu när det är så tajt med tid också, god help me säger jag bara.
Har inte hänt mycket alls dom senaste dagarna, bara degat hemma och pluggat mestadels. Ser verkligen framemot helgen för att kunna koplla bort tankarna från plugget för en stund. Blir nog en ganska farfylld helg, party party! Vi ska nämligen fira kära Vajana då hon fyller 18 år! Blir helt klart väldigt kul.
Nu ska jag nog ta och börja plugga på något, har så jävla mycket så ja vet inte vart jag ska börja.
Aja hoppas ni har en bättre dag idag än mig. Kyss





Videon är nog en aning sådär vulgör och osmaklig, men endå intressant på något sett, aja det är iaf pga låten jag la ut videon :)

Memories never die

Hahahaha, att det finns så sjuka jävlar där ute!



En helt vanlig Tisdag

Har segat hela jäkla dan. Men det finns fan inget att göra, läste lite i en engelska bok vi har fått att läsa, sedan har jag stirrat ut genom fönstret och kollat på det vackra regnet falla ner mot marken från den underbara himmlen.
Har en uppsats att skriva klart tills imorrn som jag ska redovisa muntligt på svenska lektionen. Jag ska skriva om dödsstraff, va tycker ni, ska det vara tillåtet eller ej? Jag skriver i alla fall om att dödsstraff ska avskaffas.

Allting är bara så himla tråkigt just nu, vill ha sommar! Ja vet att ja är lte väl tjatig om det här med sommaren men jag längtar verkligen! Vem gör inte liksom. Det är så nära men känns endå så långt bort. Massa saker som ska hinnas göra inna lovet sätter fart. Massa slutprov som ska göras, studenten, shoppa en massa massa saker osv osv. Ja, man är verkligen jäkligt stressad alltså. Men snart så, snart åker jag ner och baar lämnar alla problem bakom mig, och får äntligen njuta av livet.




Enough already

Och så var det skola igen, börjar tröttna på skitet som fan! Fast när tanken slår mig att det är min sista månad kvar i skolan, så blir man lite halvt deppig. Alla roliga stunder man haft i skolan, och dom sköna människorna man lärt känna.
Var iaf en rätt så skön dag idag, som det nästan brukar vara varje dag nuförtiden, antingen har vi inge plugg alls, eller så är det jag som skiter i?

Gårdagen spenderades med Kate, Marija, Jelena, Filip, Niko och Aleks ute i sätra. Vi körde ´först till Solna där vi först skulle va, det var jätte fint men vi var osäkra på ifall man kunde grilla där, så vi drog till Sätra till slut där vi visste att man säkert kunde grilla. Det var otroligt mysigt och roligt. Vart en massa grillande av korvar, pljeskavici, och kyckling, japp riktig juggemat. Duktiga som vi tjejerna var så ordnade vi maten stog och grillande åt männen. Sedan vart det en massa skratt och en fotbolls match, tjejerna vs pojkarna. Och vem vann tror ni? Självklart så vann vi brudar med 3-1! Total utklassning.

Bilder från igår:






Grill dags

Gårdagen var rätt så lyckat. Vi firade våran kära Biljana, Älsklingen blir 18 år! GRATTIS SRECO! Vi käkade först när vi kom dit, sedan intog vi dansgolvet och satt och umgicks med folket där. Det vart lite problem dock för folket som skulle komma dit kommunalt, alla åkte fel tack vare Biko, inget oväntat haha. Sedan vart det hemgång runt halv 2. När vi väl var påväg hemåt snackade jag med Vajana och till slut hamnade vi på Silvias fest som också fyllde 18 år. Vi kunde tyvär inte vara där pga Bikos fest, men vi svängde förbi en liten stund och träffade på lite folk.  En helt ok kväll med andra ord.
Nu ska jag ta och börja fixa mig, för här ska det grillas! Vi ska dra ut ett gäng för lite mys ute någonstans, vart vet vi inte än, dom nämde Solna fast vi får väl se. Nu ska jag ta och packa ner lite saker inför pickniken
Ciao



Finito!

Va i skärholmen imorse med mami (jag körde dit), fan första gången jag kör på motorväg med automat, men det gick suveränt!
Tog en fika, sedan gick vi runt me kate för att leta efter en fin present till Biko som vi firar ikväll. Och finally, efter att ha spenderat så lång tid på att hitta dom rätta skorna till studenten så hittade jag dom idag! Och dom är helt lovely! Helt kär i dom! Självklart köpte jag dom på topshop, man hittar alltid snygga skopr där.
Nu ska jag ta och fixa mig, för ikväll ska det festaaas, bice ludo!

XO






Dom är myyyycket finare i verklighet! Svårt att beskriva eller se hur färgen ser ut utifrån denna bild, men den skiftar i lite olika färger, typ guld silver och beiget. Passa perfekt till min champagnefärgade studentklänning.

RSS 2.0