Trött på skitet!

Nej, känner verkligen inte för att plugga, orkar inte med plugget längre, känner att det här inte är min grej asså, men man måste ju, suck. Om ni kollade på Den rätta för Linda Rosing så såg ni att Hugo var den "lycklige" som fick äran att ha Linda (The duckface) i sitt liv, snarare ett straff skulle jag säga, fatta och kyssa den fläskläppen! Tydligen så tog det slut ganska snabbt endå, allting ser ju så uppgjort ut så det är löjligt och endå så kollar man på sånna program.
Sitter nu och kämpar med ekonomin, inte kommit någonvartd dessvärre, ska nog gå och ta en dusch nu sedan plugga lite till innan jag lägger mig, och om jag nu hinner och inte blir för sent kolla på Gossip Girl! Börjar ju trots allt halv 12 imorrn. Lycka!




Habba habba...Come to mama!

Perfektion! Höga, "ormskinn", lackade och med en liten zebra detalj, allt i 1 helt enkelt!






Gonatt på er sötisar!

Soliga, sköna tisdag

Så underbart väder idag! Håller ni inte med?
Försov mig en aning imorse, så jag fick snabbt slänga på mig kläderna och springa ner till tåget, inte kul! Det var då som jag insåg att det var ganska varmt och skönt ute, och vad hade jag på mig då? jamen självklart, vinterjackan! Höll på att dö asså. Känner att man ska börja ta och gömma vinterjackan lång in i garderoben, för nu är det bara varma och ljusa tider på g.
Vart en väldigt skön och kort dag i skolan, det var en sån dag då vi lever oss in i våra drömmar och bara planerar och planerar, men man vet ju aldrig kanske blir någonting till slut utav allt som planerats. En sak som vi i alla fall vet kommer bli av, är våran fika imorrn som vi planerar att ha på söder. Om vädret blir lika bra dåra, och om solen skiner stark så blir det perfekt att sätta sig ner i Snaps, steka och snacka en massa.
Tisdags kvällen har inte så mycket mer att bjuda på förutom plugg inför provet imorrn och Den rätta för Linda Rosing, vem tror ni vinner ikväll? Man skulle kunna tro på Hugo, but you never know, Egill kanske skräller och tar hem vinsten. Hur som helst är allt så himla uppgjort, och jag tor inte att någon utav killarna vill ha henne egentligen, vi får se snart hur allt avslutas.

Pusshej!

Ännu mer plugg *suck!*

Sådär ännu ett prov avklart, one to go. Gick väll sisådär, orkar faktist inte bry mig längre, känner att vi har alltför mycket nu, så det enda jag vill är att hinna med allt innan lovet.
Har inte gjort så mycket idag, hade tennis träning idag men beslöt mig för att hoppa över den hr gången med tanke på att jag var så himla förkyld under helgen, och känner att jag inte är helt frisk än.
Som ni ser så har klockan passerat 19.00 närmar sig 20.00 och det är fortfarande ljust ute, summertimes, Wonderful!
Finished precis min goda chai latte, och nu är det dags att konfroteras med internationella ekonomi boken, my enemy.
senare ikväll kanske man ska kolla på en film, men vilken är fråga? Och jusste, ballar av stål ikväll på TV folks.




God morgon

Dags för invigning på mitt första morgoninlägg, har inget att göra just därför hade jag tid att slänga in ett inlägg lite snabbt innan jag traskar iväg till skolan.
Så, nu håller jag sakta på att fixa mig. Ska endast göra religionsprovet och sedan hem igen. Försov mig en aning imorse så då bestämde jag mig att det är lika bra att stanna hemma. Har nästan inte pluggat alls inför det här provet, känns inte så värst bra, men jag får håppas på det bästa, dum som jag är utnyttjade jag inte heller morgonen till att plugga men men...
Nä nu ser jag att klockan är mycket, så ska ta och slänga på mig lite kläder och sedan springa ner till tåget.
Ha en bra dag!

Oh happy day

Tänkte slänga in ett kort inlägg innan jag börjar ta och plugga. Har inte pluggat mycket alls, men det lär inte vara så jätte svårt, så jag ska nog ta och läsa igenom sidorna en gång bara innan jag lägger mig.
Ganska lugn dag, inte hänt mycket alls. Min kär kusin gick för ett litet tag sen, underbart att få se hene igen! Man märker verkligen efter sånna här situationer att vi inte kan vara ifrån varandra. Hon berätta om hur kul dom hade det i spanien, värme och en massa fest, hur skönt som helst, bara åka härifrån en vecka och glömma allt för ett tag. Fick en massa flashbacks om när jag var där, och det var verkligen as kul, nästa gång åker vi tillsammans!
Men snart är sommaren här, och då blir det en massa skoj. Ser fram emot vad sommaren har att bjuda på det här året, kära hemlandet har aldrig svikit förut, lär inte göra i år hellre. Blir bara bättre och bättre ju äldre man blir. Känner att jag tar upp det här väldigt ofta, men saken är den att jag bara läängtar som tusan! Länge sen jag inte varit där på över ett helt år, vanligtvis åker jag ner flera gånger, just därför kommer sommaren bli extra rolig!

Puss på er!



Högskoleprovet+förkylning

Ja, som ni ser så sitter jag hemma på en lördagskväll, den händer inte ofta, händer aldrig rättare sagt, men jag var tyvär tvungen att offra mig idag. Vaknade upp väldigt tidigt idag för att bege mig mot södertörns högskola och göra högskoleprovet. Snacka om utmattande! Det här var då min andra gång som jag gör de här provet, och det var...ja ganska jobbigt, speciellt när man sitter där med en förkylning och mår skit! Så det gick inte så jätte bra att hålla koncentrationen uppe men jag gjorde mitt bästa. Det var endå väldigt roligt med tanke på att man träffade på många bekanta, även gamla klasskamrater, och nästan hela våran skola.
Efter att ha suttit där från 8.20-16.10 så fick man äntligen åka hem! Kom hem, tog det lite lugnt, och sedan så däckade jag i min säng. Kände att jag var tvungen att sova lite för att förhoppningsvis må bättre och samla ihop lite krafter för att förhoppningsvis kunna plugga något ikväll. Bättre mår jag verkligen inte, och pluggat har jag än inte gjort än men tänkte ta och börja med det nu.
Föresten så är min pärla påväg hem nu as we speak och jag är helt exited! Hur jag än mår, hur mycket plugg jag än har så ska jag försöka träffa mina kära imorrn, om hon själv också kan såklart. We have a lot of catching up to do!
Vill även gratta min kära kompis Aleks som har tagit körkortet! Han tog det förra helgen men inte sa han något inte, lilla smygis, men jag är hack i häl, nästa gång är det min tur! Grattis ännu en gång!




Don't fu*k with me!

Sådär, då e jag äntligen hemma, helt ihop virrad i ett täcke, fryser som in i helvete! Vanlig skoldag, tråkigt med andra ord, och väääldigt då menar jag väldigt irriterande pga diverse orsaker. Så då har jag gått omkring och varit arg mestadels utav dagen, och än har det inte gått över ska jag säga er.
I alla fall, va i stan och klippte mig, är väldigt njd (som vanligt), hon klipper verkligen exakt som ja vill ha det, hon vet till och med innan jag klippt mig hur ja vill ha d! Så nöjd blev jag nog. Ingen fika vart det efter klippningen däremot, väldigt vidrigt väder ute, nästan så att man inte har lust att göra något alls.
Senare mot kvällen blir det någon slags utav mysig filmkväll, looking forward to, bara släppa allt och ta det lugnt med dom man älskar -1.
Blir nog inte en alltför sen kväll med tanke på högskoleprovet imorrn där jag kommer behöva vakna tidgt, ska även meddela att min käraste kommer hem imorrn från Spanien!! Vi har tillbringat alltför lång tid separerade! Det ska bli underbart att träffa min andra halva igen.



Work for success

Då var det här provet avklarat, 2 kvar innan påsklovet, ooh, shoot me! Ytterst seg dag i skolan, prov, sedan rast i 3 timmar, och därefter engelska som ska vara i 2 timmar men vi fick gå efter en timme idag, en liten lättnad i alla fall.
När jag väl kom hem, vart det ännu en skön promenix även idag, vädret är bara för underbart när det är solnedgång, me love solnedgångar! Har än så länge vart en riktigt slapp dag, men måste snart ta och börja med arbetena som ska in nästa vecka.
Imorrn är det äntligen dags för klippning, har gått alltför länge sedan jag klippte mig sist, det pga att senaste gången jag klippte mig så vart det för kort tycker jag. Så nu när det har blivit lång och fint igen är det dags att klippas, men
endast ytterst lite! Och min ljubavi Alis kommer vara där innan mig, Alis goes brunett! Blir kul att se resultatet efter. Sedan kanske min andra ljubavi Biko kommer till söder och möter oss upp för en fika.

Har varit en massa snack och planeringar med mamsen inför min framtid, och enligt det jag kommit fram till ser den ljus ut! I will succeed, ge mig bara några år så ska ni se, avslöjar inte mer än så, time will tell.
Nu ska jag gå ner och göra te åt mig, sedan är det back to work, Tudelss!







Somebody told you how mutch I love u

Har nu äntligen snart läst igenom sidorna inför provet för första gången. Hur onödig får man vara, har haft boken hemma, har kunnat plugga men nej nej. However, vi ska tydligen få ha boken när vi skriver provet imorrn så det kommer nog underlätta?

För tillfället så är jag på party humör! Har lust att gå på en tung house fest så det är inte sant. Fick reda på att David Guetta kommer till Ambassadeur, inte världsbäst, men duger helt klart! Så vilka e på för fest den första maj?



Dagens house låt, en klar favorit och en blivande sommarhit fo sho!



Trååååkig dag

Fan blir galen asså! Att man kan ha så tråkigt! Har bara suttit hemma och degat, skulle plugga men inte vart det något utav det inte, som vanligt...å ja helt enkelt dötrist! Varför kan det inte hända lite roligare grejjer, som sätter fart på saker och ting? Längtar till sommaren som fan i alla fall, kommer det hända saker ta mig fan! Har diskuterats att jag istället ska åka ner tillsammans med resten utav familje, runt den 10-12, och sedan stanna längre istället, så så kommer det nog förmodligen bli. Gud så kul jag kommer ha, och nej jag kommer inte att tröttna! I never do. Man måste ju ta vara på tiden nu när man är ledig, och jag ska utnyttja systemet till max!
Våran skiva närmar sig, studenten närmar sig...och än har jag inte hittat ett par skor till min klänning som jag ska ha på våran skiva, för att inte tala om studenten, har absolut ingenting to wear. Får ta och börja leta så man kan känna sig lugn.
Har en veldans massa under dom 2 kommande veckor, ingen höjdare direkt, hur jag, Viktorija den lata, ska klara mig är en väldigt bra fråga. Men det är bara ta sig i kragen och köra på, inte så mycket kvar trots allt.
Det kommer bättre tider, som man brukar säga.





Kate Moss












090323

Sitter här med min kopp te (addiction) och myser. Funderar på att ta och läsa igenom sidorna inför filosofi provet som är på torsdag. Fick MVG på förra provet, så nu gäller det bara att fortsätta kämpa.
Idag har jag varit på söder med mami och broder, hade lovet att ta dom till ett fik som jag tidigare var på med brudarna från klassen, Tully's. Det är nämligen så att jag har jagat efter ett någorlunda liknande Nescafé, frappé, som jag dricker i Makedonien, här i Sverige, Har varit helt omöjligt! Enligt mig så är kaffet ganska så äckligt här. Har provat på massa olika ställen, druckit en massa latten, is-latten osv. Så äntigen, helt oförväntat överaskades jag utav en Capuccino milkshake, exakt samma smak! Fatta vad glad jag blev, nya favoritfiket? Absolut! Även min mamma och min bror höll med om den saken.
Sedan kom jag på att det var på söder som jag upptäckte klackarna från Monki som jag tidigare nämnde att jag ville ha. Så jag chansade, och gick in och såg efter ifall de fortfarande fanns kvar. Mamma frågade en tjej som jobbade där ifall dom hade dom i storlek 37, hon svarade direkt nej, men inte gav jag upp inte. Till slut, efter att ha gått igenom varenda sko så hittade jag dom till slut! Lycka! Den turen brukar jag aldrig ha, så utan tvekan köpte jag dom på direkten.
Gick även in en snabbis hos frissan och bokade tid för att klippa mig på fredag, självklart hos Daniella.
När vi endå va i stan så svängde vi förbi våran restaurang, Därmedpasta Som ligger på Döbelnsgatan, och åt en härlig Fruti Di Mare pasta. Mätta och belåtna drog vi oss hemåt.

Ballar av stål ikväll på TV så ska nog gå ner och kika på prgrammet, förra veckan var det väldigt roligt, får se vad programmet har att bjuda på idag. Hörde dessvärre att programmet ska läggas ner eftersom många har klagat, tråkigt.







Mina nya klackisar som sitter underbart på fossingarna. Perfekt för både dag och natt. 350 kr från Monki.

YSL Creative

 

Ledig

Har precis tagit ett beslut att take a day of  imorrn, skulle endå bara ha en timmes lektion imorrn så bestämde istället att ta och sova ut ordentligt och sedan ta en sväng mot stan med min mami.
Gårdagen spenderades på Café 60 med brorsan, Niko, Aleks och Fanny, ett tag sen man var där faktist, brukade vara en riktig stamkund så det var ganska mysigt. Massa snack bl.a om framtidsplaner, sommaren och resor, det är så att hela gänget ska röjja tilsammans i Makedonien i sommar är det planerat, ska bli riktigt skoj! Sedan kanske det blir någon resa efter sommaren om det går som planerat. Mysigt var det, fast min andra halva saknades! Jobbigt när min darling är enda i Spanien, inte lika kul utan henne.
Idag har jag bara suttit hemma och degat, riktigt seg dag! Trist väder dessutom så tappade lusten att göra något över huvudtaget. Vart istället en hemakväll med Wipe out och Sanningen ögonblick.
Nu har jag så jäkla tråkigt så ska nog ta och kolla på några avsnitt utav The Hills, och sedan inta sängen.

Tudelss

Farewell

Ännu en vacker dag, soligt och skönt. En helt ok skoldag, skippade dock idrotten just för att jag är för fin för gympa! men hur som helst, vart en skön promenad även idag, städat rummet, och så har jag nästan fixat klart mig för en fika med brudarna. My dear Kate åker till Spanien imorrn, hur skönt är inte det på en skala? Så därför tänkte vi ta en sista fika innan hon lämnar oss för värmen.
Snackade precis med min kära vän Niko, ja menar hur fasiken kan man vilja ha en pingvin!? hur ologiskt som helst, men det är ju trots allt Niko vi snackar om...snubben är full utav överaskningar. Sedan ville han även ha en struts och en kängeru, sen när dom växt upp ska han slakta dom och bjuda över mig på middag? Nej tack!

Nej nu ska jag ta och göra en sista touch och sedan åka, ha en trevlig fredagskväll!

Fool me twice, shame on me

Har precis kollat på några avsnitt av The hills, och planerar att ta och lägga mig snart. Det va ett tag sen jag la mig såhär "tidigt", och med tanke på att jag nästan inte fick någon sömn igår så får jag ta å catch up lite.
Idag vaknade man med solen lysande starkt utanför fönstret, men jädrans kallt var det allt!
Det var en ganska lång och jobbig dag i skolan följt utav 2 prov, ingen höjdare alls. Hade spanska prov som räknat och som gick lite sisådär, men jag klarar mig nog bra, och sedan direkt efter engelska c prov som jag inte hade den blekaste aning om att jag skulle ha, lite stressande och utmattande, men det gick helt ok.
När jag kom hem så vart det en kort promenix i det sköna vädret, ska ju som sagt utnyttja solen till max. Sedan vart det en kort visit till min kära kusin, för att snacka ut om en massa som pågår just nu, kändes mycket bättre efter i alla fall. Det var några funderingar om att ta en fika i stan, men d vart inte av så det får bli imorrn (eller ja, rättare sagt idag).


Jag ska nog ta och lägga mig nu innan klockan hinner bli för mycket även idag, sleep tight, Tudelss





Plugg-dag

Måste nu ta och försöka ta tag i spanskan, har prov imorrn och ännu inte öppnat böckerna! Men you know me...
However, idag har det vart en härlig dag! Vi fick äntligen lite sol, käner verkligen att jag behöver värme nu, trött på kylan, vill kunna gå ut me söta lätta sommarkläder, på me brilorna, heelsen och ut till staden! Summer come to mama!

Inte nog med det sköna vädret, så hade jag även fetaste sovmorgonen idag, började 12.40 så sova ut fick jag. Hade bara 2 lektioner sedan fick vi gå hem. Har inte gjort så mycket mer idag, har inte kunnat utnyttja den sköna vädret direkt med tanke på plugget, men vi får väll håppas på ett fint väder under helgen så man kan utnyttja tiden till max.

Ett meddelande till alla Gossip Girl fans, avsnitt 18 är ute och redo att laddas ner! För min del så är avsnittet redan nerladdat och klart för att tittas på senare ikväll. Blir nog även några avsnitt av The City som jag ska kika på om jag hinner.

Men nu väntar Español, så Hasta luego amigos!




I'm back!

Nu har jag äntligen tagit tag i det här att börja blogga igen! Ja vet att jag har varit väldigt dålig på att uppdatera, men har helt enkelt inte haft ork för det.
På senaste tiden har det inte hänt något intressant så, har varit en del pluggande, shoppande festande och en massa annat kul.
Har precis fått en stor lättnad ska jag säga er! Har äntligen skickat bilderna till brudarna från lördagen som jag nämnde senast, skönt! Slipper man deras gnäll i alla fall.
Så på tal om lördagen, eftersom jag inte bloggat nått sen dess och berättat om kvällen så kan jag säga att det vart en väldigt lyckad kväll, som räknat! Ett minus doch för den tidsvarande kön, och väntan på att beställa dricka vid baren, men som tur va, så va bartendern en riktig hunk, så att stå och vänta där var inga problem.

Från och med nu ska jag försöka bättre på mig vad gäller bloggandet, men nu ska jag gå och placera mig i soffan och kolla på Linda Rosing. Kvällens avsnitt lär vara intressant, en ny snubbe kommer in i bilden, we shall see hur det blir.



Här har ni btw några pics från lördagen:


Såhär såg våran goda middag ut som Emelie lagat




Bitches at Royal Garden







Ciao for now

Utgång

Nu ska jag ta och börja fixa mig, ska träffas hos Emelie runt 7 tiden ha lite mysigt och sedan är det stan som gäller!




Dags att gå ut och göra stan osäker, watch out people, here we come!

Woho lördag!

God eftermiddag alla glada! Sitter fortfarande och latar mig hemma istället för att ta tag i matten och plugga lite inför provet. Har suttit och kollat på lite flygbiljettern till Makedonien i sommar, känner mig så semestersugen så kollade igenom lite vad priserna låg på. Befinner mig i ett litet dilemma just nu, har lite beslutsångest ifall jag ska utnyttja tiden nu när jag kan och är ledig att åka ner tidigare i år? Ska jag åka direkt efter studenten eller ska jag stanna kvar lite till? Med tanke på att jag inte har åkt ner under året gör mig extra sugen att bara lämna allt här och åka ner till paradiset, men får väll se hur allt blir till slut...

Igår vart det en mysig lugn utekväll i stan med brudarna, Mojito for me medans mina babes drack kaffe. Men snart så kan vi alla dra och supa skallen av oss tilsammans! Vädret var okså rätt skönt så vi beslutade oss att ta en promenix lite bland folket, men efter en stund så vart det bra kallt kan jag säga er, lite för vårigt klädda kanske, men snart så blir det äntligen svala sköna sommarkväller, och gissa om jag kommer vara ute hela tiden då!

Idag
är det lördag, och det innebär middag+utgång ikväll! Kommer bli en massa skoj, drickande och dansande. Ska hem till Emelie först och äta en god middag och dricka lite vin, sedan bär det av mot Royal Garden, har inte vart där så det blir nog kul att testa ett nytt ställe.





Här är btw en utav klänningarna jag köpte häromdan, kanske slänger på mig den ikväll med ett par höga pumps...

Shopping

Vart inget bloggande igår, helt enkelt för att jag inte orkade, var helt slut. Men det var en väldigt mysig dag. Fika på söder med brudarna, gick runt i några affärer på jakt efter ett par skor jag vill ha men hade inte den turen att hitta dom, dom är tydligen inte ute i butikerna än. Däremot hittate jag ett par andra väldigt snygga stilett skor på Monki, bruna med snöring skons början där bak ända ner där klacken tar slut, lite svårt att förklara men kan lägga upp en bild när jag väl har dom.

Det var en väldigt kort dag i skolan idag 10-11, skulle ha engelska sen vid 2 men liksom vem pallar vänta tills dess? Så nej då beslöt jag mig att dra till Skäris och köpa skorna, mamma följde med. Men ännu en gång med min den här oturen, den är nämligen min kompis så det är ganska förståndligt, fanns dom inte i min storlek där, järnspikar! Men än ger jag inte upp!
Saken är den att jag har storlek 38, men dom var för stora så måste ha 37 som satt helt perfekt, och fanns inne på Monki i söder, men nej då skulle jag inte köpa dom, dum som jag är! För att då få slut på lidandet så vart det oplanerad shopping istället, som är bäst! Det är då jag alltid hittar kläder som bäst. vart två par klänningar, en kjol, och en tunika, urgulliga! Perfet till våren.
 









C,
berättade precis att han tänkte på mig när han skrev den här låten:


Bruden de e du de e dej jag vill hålla i hand

det måste bli vi 2 för jag diggar daj som fan

vad säger du? okej? ger du mig en chans?

kom gumman kom vi går nån annanstans

låter det bra, låter det som nått du vill?

eller ska vi ta det långsamt så säg bara till

du vet jag e inte den som går rakt på sak

men damn baby det finns undantag.


Sedan erkände han att det inte var han som skrev den, men det är tanken som räknas, Han är bra rolig den pricken. Väldigt gulligt tycker jag iaf, thanks C!


Back to the usual

Så var man hemma från en kort och skön skoldag. Kul att träffa folket från skolan man inte sett under lovet iaf.
Det sattes igång med en massa planering inför helgens händelser, om det går som planerat så ska vi först äta en lyxig middag hos Emelie och därefter to the city och skaka loss lite, vart vet vi inte ännu. Men roligt kommer det bli, no doubt! 
Efter skolan hämtade Kossi upp oss, vi drog till Mackis en snabbis sedan in till centrum och nu sitter jag här. Vad ska man göra för nått kul idag då? Känns så jobbigt att börja skolan igen, kan inte ta och dra ut nånstans med tanke på de tidiga morgonen.
Men imorrn blir det off to bruksmuseet (ser ej fram emot) och sedan fika me brudsen, något bra måste man ju göra utav situationen.


Malin skissade även en fin meny till på lördag :)


Uppdatering

Det har gått ett tag sen ja blogga sist, men det just för att jag inte hunnit, och inte pallat främst!
Sportlovet är ju slut fan och skola imorrn igen, suck! Det har inte hänt speciellt mycket under denna vecka, bara tagit det lugnt för det mesta, träffat brudarna å grabbarna.
Så ja, allt som allt så har jag jobbat under min ledighet, festat,  haft mysiga hemmakvällar med tjejerna, fikat bl.a på Cozy som vart en väldigt kort visit och som från cozy vart o-cozy under en väldigt kort stund! men ska nog inte gå in på detaljer, mycket skratt vart det efter i alla fall! Och sedan avslutades lovet med en efterlängtad juggefest som inte vart så väldigt lyckad till slut, men man ska väll inte klaga. 

Nu är det tillbaka till skolan och alla tråkigheter, prov och skit! Kommer ha en massa nu, så stressad blir man. 

RSS 2.0