Fettisdagen

Kom hem för inte en så lång stund sen från jobbet. Det var en ganska lugn dag med lagom jobb, men jäävligt jobbigt att stiga upp på morgonen kl. 8 kan ja säga er, ingen höjdare alls!

Eftersom jag inte bloggat sen söndagen tänkte jag uppdatera er lite snabbt.
Gårdagen började med att vi drog till skäris en lite snabbis med mamma, sedan spenderades kvällen hemma hos Alis tilsammans med Biko. Vart en massa snack om massa nya intressanta saker...repris ikväll? maybe...

Japp och så tillbaka till dagens bravader. Var som sagt och jobbade, hjälpte till hos pappsen idag duktig som jag är, oturligtnog så kommer jag behöva jobba där resten av veckan! MEn vad ska man göra, livet är hårt.
Nu ska jag ta och börja plugga till FIKAN, inte kul det heller för den delen. Men senare mot kvällen blir det troligvist en visit med chicksen, och vi ska kolla på Linda Rosing, ja menar hallå, Hugo är med! Het är han som bara den!

Well well...what else? Ajuste, det är ju fettisdagen idag, vilket innebär att det tydligen äts ungefär 5 miljoner semlor på denna dag, och jag är absolut inte en utav dom! Usch, semlor är något jag verkligen inte föredrar, men en kul grej är du absolut, speciellt för dom som äter semlor.

Men nu ska jag rusa ner ock kolla på lite tv, min spanska serie började just, Hejsvejs!






Helt död.

Igår vart det en ganska lyckad kväll, med mycket mycket dans och en massa trevligt folk. Är helt öm i hela kroppen idag efter allt dansande i dom höga skorna, inte så skönt ska ja säga er...men d var värt de.
När vi kom dit var det lite halvfullt typ, sen kom våra juggebrudar och även bloggerskan Kenza och bloggaren Amir dit med ett par vänner, så vart det full house. Vi tog en massa bilder, kan lägga upp några från gårdagens kväll när jag har fått dom.

Hej så länge!

Party time!

Som ni läste så ska vi brudar på fest, ska nog bli kul. Har äntligen fixat klart mig, väntar bara på att brorsan ska skjussa oss. Ha en fin lördag, we will!



Och här har ni en bild på the rock stars <3


@ Vickys mansion

Hallå folket, this is Kate calling =) Sitter och väntar på min käraste Vicky, hon håller på att fixa sig, vilket tar evigheter. Vi ska på någon födelsedagsfest i Tumba med brudarna, hoppas det blir lyckat fan, ett tag sen man va på en bra fest =/ ja vad har man gjort ida då? Va i skäris en snabbis med Vicky, tog en chailatte o en choklad frapino, alltid lika gott!
Aja ska ta o röra på mej nu, märker att det här me blogg inte riktigt är min grej :)

Hej då folket, kanske hörs igen <3




UF-mässa

Det har varit en rätt så skön dag idag faktist. Hade en lång sovmorgon så jag kunde gott och väl sova ut, sedan bar det av till UF-mässan. Massa olika företags idéer fick man se, även många bekanta som stog och försökte sälja sina varor.
Den jag tyckte va bäst var faktist mina kära vänners! Share a pair heter deras företag, där de säljer små barnskor upp till 2 år, käper man ett par skickas samma par ner till de fattiga barnen i Senegal. Underbar idé tycker jag. Och det bevisades till slut, grabbarna kom på 3:e plats! Grattis killar! Är ni också intresserade utav derasföretag har ni deras hemsida här, där ni kan beställa skorna ifrån: http://shareapair.se/
Efter mässan, drog jag och Soman och tog en fika, båda hade ingen lust att dra hem så vi bestämdes oss för att fika istället. Det var väldigt mysigt, mycket prat och skratt as usual, där har ni Vicky och SOman i ett nötskal.
Vi funderade vad vi skulle hitta på med brudarna fast det blev inget av, så det vart en skön hemmakväll istället.
Nu sitter jag och har en wierd konversation med den störda Niko, alltid lika kul.




Här är dom söta skorna, finns även i rosa :)






Ha en bra kväll folket! Ciao



Justice?

Har ni inte någonsin undrat varför det är alltid samma figur som vinner i en tecknadserie? T.e.x i Tom & Jerry, där är det alltid Jerry som vinner, är det rätt? Eller Sylvester & Tweetie, även där så är det fågeln som vinner. Men, mina damer och herrar, nu är det så att jag har beviset! Vill varna känsliga tittare.  Tro det eller ej, men även de andra har dött, det är inte alltid så att de onda vinner, om ni tror det så har ni så fel. Here's the truth:






Ja lite hemsk är det kanske, men ganska kul endå hah!

Känner mig duktig

Ännu en jobbig dag i skolan, jobbiga lektioner, lång dag, och prov. Började 8.10 idag, hade himla svårt att komma upp ur sängen kan ja säga, inte lätt med bara 3 timmar sömn. Började med spanska, sedan hade vi 3 timmar håltimme, tur det, då hann jag plugga lite till, till provet. Skönt att ha sista provet till lovet överstökat. Prata idag med Soman om att jag håller på att bli utbränd, är det möjligt tro? eller är det bara en inbilldning? Maybe, det enda jag vet är att jag vill ha sommar, ja vill ha Makedonien!

Måste få skryta lite också, fick MVG på filosofi provet! gissa om jag är glad! det var i stort sätt dagens höjdpunkt.
Sedan vart det lite körning när jag kom hem, måste ju börja komma igång igen ifall jag ska hinna ta körkortet så snabbt som möjligt, planerar till innan sommarn om jag inte har för mycket annat plugg att koncentrera mig på. Nu är det många stora saker på g som ska jag vill åstadkomma, som jag kommer att åstadkomma, jag ska segra!
Nu ska jag väll ta och läsa en bok eller något? Sedan väntar ett långt och skönt bad i jacuzzin.



En speciell dag

Idag fyller min älskade kusin Rozita 22 år!! Grattis hjärtat!!! Känns så jobbigt att jag inte kan vara där när en av mina närmaste och viktigaste människorna i mitt liv fyller år. Men stort stort grattis till dig storesyrran, You are the best and I love you! <3






Took a day off

Idag beslöt jag mig för att stanna hemma, lika bra det eftersom jag endå inte hade varit i skolan e hel lektion, va nämligen hos tandläkarn. Duktig som jag är hade jag inga hål.
När jag vaknade så åkte jag, mamma och babushka och lämna brorsan på jobbet, sedan drog vi till tumba en snabbis. Därefter var det tandläkarn och nu sitter jag här. Har tyvär inte börjar plugga än och provet är imorrn! yepp, ligger riktigt illa till. Skulle börja plugga igår, men d va så segt att börja, innan jag visste det så var klockan runt halv 2. Så det vart en filmkväll istället, satt och kollade på p.s I love you, underbar film! Så sorglig fan, grät flera gånger känslig som jag är. Men nu har ja inget större val än att koppla bort allt och ta och sitta med näsan i boken, blir en lång natt känner jag på mig. Undra om jag ens kommer lära in något till imorrn? aja, wish me luck!




My addiction

Har jag berättat om min kärlek till house musik förut? Om inte så vet ni det nu, jag älskar house musik! Även Techno, Progressive och Trance för den delen. Det finns inget bättre än att sätta på sig hörlurarna, eller sätta på högsta volum hemma så att det bara ekar i öronen. Det är så himla bäst på så många sätt. Den bästa musiken att lyssna på, att få en att slappna av, lyssna på när man är irriterad, dansa och släppa loss till, och sova bäst till! Ja ni ser allt!
Som tur är har man sina kära vänner som känner som mig och älskar musiken lika mycket som jag, som kan hålla mig uppdaterad och skicka nya låtar hela tiden. Självklart så har man kompisar som är dj:s också. Då syftar jag främst till min kära vän Manco i Makedonien ( Dj Ecstasy), så himla skönt att ha någon som skickar låtar till en hela tiden, och skickar sina senaste mix. Han är bra ska ja säga er! Kanske även jag kan ha en framtid som dj? Tänk er själva Vickan in the mix, haha.

Veckans låtar:

Dj Ecstasy-Having fun
Länk:
http://www17.zippyshare.com/v/61541894/file.html

Dj Ecstasy-exclusive
Länk:
http://www2.zippyshare.com/v/16781318/file.html

Martin Solveig-I want you
Sylvia Tosun-Underlying feeling


Det är några utav många låtar...




 
                      @ Paul Van Dyk Beach party
                           Paul Van Dyk-Izgrev beach party 2008


Sunday is a good day

Dagen drog igång med ett möte med röda korset, som jag totallt glömt bort,som tur var vaknade min mamma mig och påminde mig. Vart ett väldigt kort besök där, därefter drog jag och Soman och tog en snabb fika för att fördröja tiden när vi endå var ute.

Dagen igår var ganska mysig, åt och umgicks med familjen. Senare därpå överraskades jag av ett besök utav tumba grabbarna Angelos, Vlado och Nimar, sedan kom även Andres. Vi umgicks lite hemma hos mig sedan tog vi en runda med bilen. Kort men trevlig vistelse. Sedan bar det av mot kusinen Kates place, där vi tillbringade kvällen med skönt folk, massa överaskningar och hade det jätte roligt. En trevlig alla hjärtans dag med andra ord.
Nu har söndagen kommit, vilket innebär en lugn och skön kväll för min del, men som sagt man vet aldrig kanske blir en fika till slut. Grabbarna skulle dra till O'Learys och kolla på fotboll, så man vet ju aldrig om man kanske har lust att hänga med? Aja vilket som för min del, just nu vill jag bara ta det lugnt, kolla igenom lite grejjer inför denna skolveckan, och kanske ladda ner och kolla på en film.

Puss hej


Glad alla hjärtans dag!

Tänkte skriva ett litet snabbt inlägg innan jag återvänder till la familia och fortsätter det goda sällskapet av släkten.
Filmen igår var helt okej, som väntat så va slutet lite creepy men det var väll bra på ett sätt endå. Träffade där även andra kompisar som var och kollade på samma film, och sedan gick vi till donken för att möta upp några utav världens bästa killar. Man har alltid lika roligt med Mike, Kash och Aram! Där satt vi ett tag och bara snackade och skratta, funderade på om vi skulle dra och bowla, men det får bli en annan gång...
Nu sitter jag och smuttar på min baileys, något som är ovanligt för min del, så tro inte att jag brukar sitta hemma och dricka sådär helt random som min kära vän Niko brukar ;) haha.
Senare mot kvällen blir det nog hemmakväll med brudarna hos kate eller alis, en lugnt och mysig kväll med andra ord.
Nu ska ja gå ner och umgås lite med dom äldre höra vad för kul dom har att säga. 

- Viktorija, hur gammal har du blivit nu? Hur går det i skolan? har du gift dig än?
  Jaa ni ser, lite jobbiga men roliga!


Jag önskar er alla en underbar alla hjärtans dag!




Happy

Yes äntligen är jag klar med mina svenska uppgifter! Skönt att ha det klart iaf. Nu är det bio & fika som väntar. Ha en trevligt fredagskväll!






Fredag den 13:e

Woho fredag! Det är inte en vanlig fredag, utan det är fredag den 13:e, vilket innebär otursdag? Jag hörde att filmen fredag den 13:e har premiär just idag vilket jag tyckte lät lite kul, så ska nog dra till heron och kolla på den med brudarna å skrika lite. Det var ett jävla bra tag sen ja sågs me brudarna, äntligen kan vi catch up lite denna helg.

Nu är helgen här, den helg som många längtat efter, eller som många inte längtat efter alls. Själv tycker jag att alla hjärtans dag är lite överskattat, men det är ju alltid lite kul att bli överaskad av den man tycker om. Eftersom jag och mina tjejkompisar är fria som fåglar planerar vi att ha en tjejkväll, och bara spendera kvällen hemma hos någon med lite mat, godis och dricka, mysigt blir det nog.
Ja menar vem har sagt att man måste just spendera denna dag med en kille? Alex från min klass föreslog eftersom jag är singel att jag ska hyra en snubbe som det stog om i Aftonbladet, det måste vara en av dom roligaste saker jag någonsin sätt! Att man hyr ut sig själv tar betalt och grejjer, nej det var bra fånigt det där, om det är någon som ska betala är det väll han, att någon vill gå ut med honom. Han heter Claes, är 25 år, gillar att spela tennis, golf, gillar musik och att äta gott. Men observera att gränsen går vid en dans! Så brudar ni som är intresserade ta för er, inget för mig i alla fall!

Helt slut

Snacka om att jag är trött, efter en jobbig dag med bra resultat. Stog i tumba centrum i lite mer än en timme och delade ut lite broschyrer till folk. Att gamlingar kan vara sådär obekväma! En lite småsliskig äldre man kom fram till mig och började ragga typ, ja menar hallå han kan vara min farfar typ! Bortsett från det så var det faktist ganska roligt.
När ja väl kom hem, slagga jag direkt, kände verkligen att jag behövde en recover, så sov ungefär 2-3 timmar, kanske lite mycket men skönt var det!
Nu är det oturligtnog plugg som väntar, har ett svenska arbete som ska in imorrn, även en romanredovisning som jag är allt för sen med, skäms!

Glömde berätta en liten inccident som inträffade igår när en silver hummer bil åkte förbi, som jag bara måste demonstrera:

Jag: Kolla bilen, de e grejjer d..men den ser lite sådär billig ut tycker jag, inget märkvärdigt
Soman: Ja, nej det är sant, den ser kompakt ut, sådär som en kartong typ...
Jag: Mm...
Soman: Nej, ja ska fan ha en hummer!
Jag: Men Soman...det där va en hummer!?
Soman: Eh..jaha... a men den här va silver, ja menar en svart! Du vet att ja inte är bra vad gäller bilar, förstår mig inte på sånna saker...


Haha Soman, Soman..du är bra rolig du gumman :)



Off to work!

Big dreams

Så, nu har jag kommit hem och äntligen blivit varm! Har frysit en massa idag, dels för att ja stog ute tillsammans med min grupp och representerade röda korset. Vi delade ut blanketter till folk, och försökte vara så trevliga som möjligt, trots att man stog ute och frös som bara den i över en timma, inte bra för mig med tanke på hur ja mår. Men ett bra jobb gjorde vi iaf och imorrn kan ni se oss i Tumba centrum runt 12 tiden, be there.
Ännu en rolig dag me brudarna, skratta som bara den under internationella ekonomin, skapade beats och nya låtar, vi äger! Efter skolan drog vi till Tumba centrum och tog en fika e spaks, mysigt.

Det diskuetrades idag om att resa utomlands, till ett helt random ställe helt själv, eller med kompisar. Måste verkligen ge credd till folk som vågar ge sig ut på et sånt äventyr, jag själv skulle aldrig kunna göra det, om inte hag har någon vid min sida som kan vara en bra "ledare". Ja menar Austarlien skulle ju inte sitta så dåligt, nu när man är ledig också bara liskom åka iväg och vara där i några månader. Nej inte något ja kommer göra nu iaf, men man får väll se med tiden hur allt blir. Känner mig däremot väldigt res sugen nu, den enda som är på är Malin, ja vi och våra drömmar, penthouse, direktörer, New York, rich bitces, nightlife, Crystal, the time will come some day...





Ain't feeling to good

Sitter hemma och mår skit! Kommer nog inte inte kunna gå på min kusins födelsedag, kommer aldrig orka sitta kvar när ja mår såhär. Har bara suttit hemma å degat, har plugg men orkar inte plugga, tycker att d e dags för lov nu asså, jag vill ha sommar! Seriöst det räcker liksom med de här tråkiga vädret.

Känner på mig att den här sommaren som kommer, kommer vara extremt bra! Inte för att jag ska göra något speciellt, åka ner till mitt vackra land Makedonien, men för mig är det lika speciellt varje år, alltid nya händelser! Och så kommer det kunna bli extra långt också, oh längtar! Bitola, Radovis, Ohrid and Skopje in my heart!

Måste bara berätta om en jävligt sjuk och äcklig sida som min kära vän vajana skickade till mig igår, inte så fräsch sida alls kan ja säga! En tjej som håller på och styckar upp sig själv, usch! Se efter själva om ni vågar: http://www.documentingreality.com/forum/f10/some-emo-girl-needs-serious-help-11192/

Å så e det en massa snack om alla hjärtans dag föfan, ja va ska man göra den dagen?

Gå på en romantisk middag med min snygga man här nedanför? Javisst varför inte!



Dagens hunk: Mr. Mladen Radulovic <3


Boring

Sitter i skolan just nu och skriver på ett arbete till svenskan. Eftersom det är så himla tråkigt så tänkte jag att jag skriver ett inlägg på bloggen istället :P Inte för att jag har något intressant att dela med mig. Vi skulle spela upp våran pjäs idag, The office. Eftersom Malin inte kunde lägga till några effekter, så fick vi spela upp den live istället, men d gick bra d me. Får se om hon kanske kan fixa den i efterhand.


Idag så ska jag nog skicka tillbaka mina skor, plugga, and then gå på kalas hos min söta kusin Aleks som fyller 11 år idag! Grattis sweety!  Den här månaden är det väldigt många som fyller år kan ja säga :P

Well well...kanske skriver senare



The office crue



Sliten

Som ni vet så hade jag prov idag i religion, och det gick förvånadsvärt bra faktist! Blev klar snabbt för den delen också, vart klar efter ungefär 40 minuter.
Dagen i helhet har varit ganska jobbig, va uppe igår kväll och pluggade till provet till kl.4.00 på morgonen! japp ni hörde rätt, så länge va ja uppe, det pga vi hade gäster osv. Och så när ja vakna imorse kände jag mig lite sådär halvt seg, och kände av hur en förkylning är påväg, skit också!
Vi slutade väldigt tidigt idag som tur va, va hemma runt 13.00, så när jag kommer hem ser jag att mina skor från asos som jag hade beställt till studenskivan hade kommit, men som vanligt så måste det ju alltid vara något fel på varan jag beställt, skorna va rikitgt osköna! Då menar jag det bokstavligen, jag som brukar oftast stå ut med alla slags skor, hur höga som helst och obekväma, men dom här...dom tar fan priset! Så dom är inga att rekomendera direkt, lite ledsen e ja dock, dom e ju så jävla heta! men men...
Sedan bar det av mot tennis planen för att lira lite. Nu sitter ja och funderar över om jag ska ladda ner någon mysig film, eller lägga mig tidigare med tanke på hur trött jag är....äsch blir nog film! :)





Goodbye my babys :(

Grattis älskade bror!!

Stort grattis till min underbara bror Filip som fyller 20 år idag!!! <3








Igår var det en riktigt lyckad kväll måste jag säga! Fylld med skratt dans och fylla. Vi va på Ice, bra drag som alltid, och så träffade man många bekanta under kvällen. Träffade bl.a min gammla klasskompis Simon, the crue påväg till Jockes firande på Toxic  även födelsebarnet själv. På nattbussen träffade vi muppen Malin och Mickan, som var en aning beroende och väldigt glada :)
Som sagt så hade vi skit kul, kvällen blev sen ännu bättre när mina andra bröder Mike, Aram och kash kom, svårt att inte ha kul när man är tillsammans me dom.

Kameran följde självfallet med.








Nu ska ja ta och plugga lite, prov imorrn fan! Sedan ska släkten komma förbi för att fira brorsan. En väldigt mysig söndag endå fakltist :)
Håppas att ni har haft en lika bra helg som mig, och ha en fortsatt trevlig söndag.

Puss & Kram


Finally lördag!

Tjena folket! E riktigt taggad inför kvällens bravader. Kvällens planer är att dra till Ice och fira min kära broder Filip, vi brudar kanske tar även en sväng förbi Ambassadeur, får väll se hur allt blir till slut.

Idag har ja sovit ut, äntligen! med tanke på hur lite jag har sovit denna vecka. Därefter drog mamma upp mig från sängen, och så åkte vi till skäris för att ta en fika å träffas med min kära kusin Kate, och min strina. Mysigt var det...som alltid :)

Det som väntar nu är bara religionsboken, suck, and then parteeeyyy! Har däremot lite beslutsångest gällande klädseln ikväll, men d fixar nog sig.

Btw Grattis till dig Jocke 19 idag fan! :D





Änligen helg!

Stor del utav dagen har spenderats med Malin, Emelie och Soman i staden. Jag nämnde ju tidigare att vi skulle ut och rida idag på vår idrotts dag, men det blev ändrade planer. Det vart skridskoåkning i kungsträdgården ännu en gång, dessvärre åkte vi aldrig skridskor pga det tråkiga vädret. 
Sedan drog vi till gallerian, kollade runt, käkate och hade en massa skoj som vanligt. När vi väl sätter oss tillsammans någonstans så är det svårt att inte ha kul, en massa skitsnack och skratt är det alltid, just därför så fastnade vi i Coppola i 4 timmar! Sedan var det dags att röra sig hemåt. 

Det blev ingen fika för min del idag som ja hade planerat, så ingen träff med mina bitches blire inte idag inte, istället kommer min fredagskväll bestå utav plugg! Kan fan inte själv tro att jag sitter hemma på en fredag, men man måste ju offra sig ibland :P

Imorgon blir det massa plugg igen, och utgång! Får se vart kvällen tar oss, men med skönt folk har man alltid kul så dåligt kan det inte bli :) Självklart så följer kameran med, laddar upp lite bilder så ni får se.

Och så söndagen kommer spenderas hemma med huvudet i religionsboken, och senare få besök utav " La Familia" eftersom bror min fyller 20 år, hurra hurra!

Så så ser min helg ut denna vecka, nej nu väntar plugget ha en trevlig fredagskväll, Tjing!







Mi casa es su casa

Jag måste ju självklart lägga ut musik videon som min käraste kusin Rozita är med i :D Videon är på Makedoniska, sjungen utav Toni zen (min man) ahah. Dom sjunger om en "picka prva klasa" alltså finare sagt på svenska, första klass tjej, och tjejen i videon är då min underbara kusin. 

Enjoy















Oh yes she is THE best, and I löööv her! <3

Tröttis

Efter en lång och jobbig dag i skolan, där ja får sitta och vänta i 3 timmar på att engelskan ska börja, och sen sitta och ruttna där i 2 timmar kom jag äntligen hem! De vart lite käk, och sedan somnade jag som en stock. Ja så kan det bli när man lägger sig 4 på kvällen och får bara 4 timmars sömn, inte bra Viktorija, inte bra...

Så va hände mer för kul idag då? Ja juste,vi spelade in våran pjäs! Den vart väldigt bra måste jag säga, en applåd till oss brudar. Håppas bara malin kan fixa till alla effekter så blir det prima ;)

Imorgon blir det av mot Farsta för RIDA ahha, förhoppningsvis blir det roligt, d blir det säkert. Tänkte go wild det här året och prova något annat än skridskor i kungsholmen som vi alltid brukar välja, så det fick bli ridning den här gången, aja d blir nog en intressant upplevelse.
Sedan får man väll se vad kvällen har att bjuda på, men d blir nog en träff med mina kära balkan systar över en fika eller nått, need to catch up u know.

Jaja nu ska jag ner till min kära babushka och se efter vad hon gör, man har alltid kul i med henne, berättar alltid nått roligt.

At school

Har precis skrivit klart provet, och sitter nu i bibblan och passar på att blogga eftersom internet kraschat hemma.
Blev en vääldigt sen natt igår, inte direkt oväntat med tanke på att ja bara kan plugga sent på kvällen, när man börjar känna av paniken inför provet.
Resten av dagen kommer bestå bland annat utav filminspelning, "The office" som troligtvis kommer bli ganska intressant med tanke på alla effekter Malin kommer lägga till. Sedan blir det väll mer plugg till nästa prov, och så kanske man tar en fika senare ikväll?

That's it for now, ska försöka skriva senare ifall mitt jävla internet inte krånglar.

Yes!

Och så självklart går pluggandet som vanligt, seegt som fan! Vilket jävla skit ämne, man blir bara mer å mer förvirrad ju mer man läser.
Men mina goda vänner, ja har en glad nyhet...GOSSIP GIRL AVSNITTET ÄR ÄNTLIGEN UTE! :D då har ja nått att se fram emot senare ikväll iaf. 

                 


Mr. Bass
makes my day!  grr...
 
                                                    

Plugg plugg plugg

Morsning everybody!  Dagen började helt ok, med en skön sovmorgon. Massa flumm å skratt som vanlig me mina 3 dorks i klassen. Å malin, från och med idag så kommer du nog få andra sorts blickar utav vissa personer i klassen ;) haha. Annars så kommer resten utav min dag bara bestå utav plugg till filosofi provet imorrn, boring som fan men that's life. Håppas bara ja kan komma igång så snabbt som möjligt istället för att börja plugga efter 12 som ja vanligtis brukar göra...


See u laiter aligator

"Första rubriken"

Happ då vare min tur dåra...har fått höra en massa gnäll om att även ja ska starta en blogg, so here goes!
Man vet ju aldrig...kanske blir nästa brunettbella eller nått?? haha skitsnack! Får väll se hur länge ja kommer orka me d här :)

Stort tack till min kära vän Malin som fixa min blogg så flashiig asså haha :) puss på dig din fis.
Ni kan kika in på hennes fina blogg och läsa mer om hennes tråkiga vardagar här ;P http://www.malinekmans.blogg.se/



Sleep tight my lovers

RSS 2.0